El mal no existeix, per tant les injustícies tampoc

El mal no existeix, per tant les injustícies tampoc

Avui, a la La Vanguardia digital, publiquen una entrevista que em van fer en la qual dialoguem sobre com gestionar la tensió política i social actual.

I vosaltres, què en penseu? És possible actuar a tot arreu? Hem de lluitar contra les injustícies?

Us animo a llegir-la en aquest enllaç

Publicado por

Daniel Gabarró

Em dic Daniel Gabarró Berbegal i el meu ofici és inspirar, acompanyar i transformar conscientment persones, empreses i organitzacions.

2 comentarios en «El mal no existeix, per tant les injustícies tampoc»

  1. Hola Daniel,

    acabo de llegir l’entrevista de La Vanguardia. Ha estat com un alè d’aire fresc llegir com viure la situació actual des d’una perspectiva no polaritzada.
    Això no vol dir que jo tingui el nivell de conciència que m’alliberi de certes emocions però sí que, almenys, tinc el nivell de consciència que em permet anar-me resituant quan veig que «la emoción me embarga». Allò que se’m fa més difícil, és aportar pau a les persones que m’envolten, però no defalleixo d’estar al seu costat; sé que amb l’actitud impregno l’ambient i sempre hi haurà algú que, en aquell moment, agafarà aire…
    Moltes gràcies,

    Montserrat

  2. Disculpeu la ironia, però això de que el mal no existeix i les injustícies tampoc m’ha fet riure molt. Només cal mirar la historia de la humanitat, o la tele cinc minuts, per veure que aquesta és una gran veritat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.