Com governar els sentiments durant la pandèmia?

Programa d’entrenament pràctic per a l’alumnat

Molts alumnes tenen greus dificultats per gestionar els seus sentiments. Això els fa patir. També els impedeix aprendre i mantenir relacions constructives.  El malestar els bloqueja.

De fet, alguns d’aquests símptomes s’han aguditzat durant la pandèmia. L’incertesa actual encara ho agreuja més.

Per tal de combatre aquests símptomes he creat, juntament amb Boira Editorial i l’Associació PrisMa, un curs gratuït en línia de set vídeos per a donar suport emocional a docents i alumnes d’avant la pandèmia. El qual pots visualitzar de forma gratuïta pitjant aquí.

El propòsit d’aquest curs és ajudar a mantenir la calma en la situació actual, però en conseqüència també veuràs com els teus alumnes són més feliços, més empàtics i més oberts a aprendre.

Quan la ment està calmada, la nostra relació amb nosaltres, els altres i els coneixements millora. També veuràs com l’ambient a l’aula és més positiu.

En temps incerts com els actuals és clau oferir a l’alumnat eines per evitar que la ment sigui el seu pitjor enemic i els seus pensaments els agredeixin.

El programa d’entrenament està composat per una sèrie de vídeos breus. Pots veure cada vídeo directament amb el teu alumnat o explicar tu mateix/a el contingut i, després, suggerir uns dies de pràctica per integrar el que expliquen.

Com els vídeos estan graduats i acompanyen l’alumnat per un procés de transformació concret i específic, veuràs una clara millora al cap de poques setmanes. 

De fet, el programa t’acompanya pels següents 5 passos:

           1.- Entendre com funciona la ment.

           2.- Com detectar pensaments falsos que ens fan patir.

           3.- Entendre els 8 passos per superar els pensaments que ens maltracten.

           4.- Entrenar-nos en cadascun dels passos per governar la ment i els sentiments.

           5.- Obtenir eines complementàries claus: respiració, atenció i visualització.

El programa és molt senzill i eficaç. Aplica’l gratuïtament a la teva escola i veuràs una millora palpable.

Molts infants i adolescents han patit molt per la situació de pandèmia i no han rebut suport per poder-la gestionar mental i emocionalment. Aquest programa és clau per acollir-los el proper setembre i durant el curs.

Amb aquest programa els donaràs suport i aprendran a governar la seva ment i els seus sentiments. També significarà un important suport pel professorat perquè veuràs com millorarà l’ambient a l’aula i s’incrementarà la capacitat d’aprendre.

A més, aprendre a governar el seu interior serà un guany motl útil també pel futur del teu alumnat: en una societat volàtil, incerta, complexa i ambigua com l’actual, els calen eines per poder gestionar les seves pors.

Si et sembla útil, comparteix aquest programa amb la resta del claustre i altres escoles. En la situació actual és una forma de ser realment útils.

Gaudeix del programa d’entrenament gratuït aquí.

Beneficia el teu alumnat.

Gràcies per ser aquí.

Daniel Gabarró

Mestre i psicopedagog

www.danielgabarro.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.