La situació a Catalunya: reflexions

En els grups de creixement personal i despertar espiritual que imparteixo, no acostumem a abordar aspectes polítics o socials perquè el treball més urgent a realitzar és, bàsicament, el personal i interior dins de cada persona.

Tanmateix, a l’última trobada d’ex-alumnes es van plantejar diverses preguntes sobre la situació política actual entre Catalunya i Espanya.

Em nego a donar consells. Cada persona ha de trobar les seves pròpies respostes concretes. Però sí comparteixo una sèrie de criteris que ens van servir de punt de partida. Els comparteixo, per si us són d’utilitat.

Sigue leyendo La situació a Catalunya: reflexions

Aula Interior. Viure des d’allò Superior: ser la felicitat

Des d’un cert punt de vista, no cal fer res per viure en allò Superior. La nostra pròpia essència és divina i, per tant, experimentar la divinitat és quelcom natural.

Tanmateix, com ja vaig comentar en els anteriors articles, és imprescindible dur a terme un procés d’auto-coneixement, de reequilibrar la nostra personalitat i netejar el nostre inconscient per poder tenir una veritable vida espiritual. Mentre la nostra vida estigui marcada pels sofriments quotidians: necessito una parella, la feina m’absorbeix, el món és insegur… no podré viure de forma continuada en un estat Superior ja que estaré patint i tendiré a posar la meva atenció en allò que em fa patir.

Sigue leyendo Aula Interior. Viure des d’allò Superior: ser la felicitat

Aula Interior. Equilibrar la meva personalitat i netejar l’inconscient: el camí cap a la felicitat

Tots els camins de creixement personal i despertar espiritual són camins d’auto-coneixement. I és lògic: si no ens coneixem, a qui volem alliberar?

Per això, el primer pas per viure lliurement és descobrir les nostres mancances. Per poder abandonar la nostra presó hem de cartografiar-la. Després d’assenyalar les nostres mancances, podrem alegrar-nos de tenir el mapa de la nostra presó i saber on cavar el túnels per sortir-ne!

Sigue leyendo Aula Interior. Equilibrar la meva personalitat i netejar l’inconscient: el camí cap a la felicitat