Desmuntant refranys: pensa malament i encertaràs

Des de petits vam sentir frases dels llavis dels nostres pares, mares, germans i fins i tot mestres, que ens van marcar i han condicionat la resta de la nostra vida. Aquestes frases, que ens van arribar en forma de consells o advertències, moltes vegades han acabat determinant la nostra manera de relacionar-nos amb l’entorn i com afrontem les dificultats de la vida. I, tot sovint, ens movem més per la por i els prejudicis que per l’amor.

Quan empassem algun aliment sense mastegar, hi ha una alta probabilitat de què ens senti malament. Passarem algun temps amb aquell aliments dins del cos, amb una molesta sensació i, a la llarga, haurem d’expulsar-lo després d’haver patit una estona desagradable.

Sigue leyendo Desmuntant refranys: pensa malament i encertaràs

Viatjar? Tornar a casa!

Fa unes setmanes vaig tenir l’oportunitat de gaudir d’un creuer excepcional pel Mediterrani visitant els llocs més turístics, fotografiant tot el que volgués i menjant com si no existís res més.

En un d’aquells moments de frenesí estival, recordo una parella llegint una d’aquelles guies que contenen els “imprescindibles” de cada ciutat. Ell, abatut per la intenció d’ella de “veure una exposició més”, exclamava exhaust “jo només vull tornar a casa. Llar, estimada llar!”.

I en aquell moment vaig descobrir quin era el viatge més valuós… i no és el que sempre ens han dit!

Sigue leyendo Viatjar? Tornar a casa!