Desmuntant refranys: No diguis mai d’aquesta aigua no en beuré

En un cert moment, l’Alicia s’adona que no és bona en la seva feina, no li agrada i es sent incòmoda. Intenta portar-ho tan bé com pot fins que, un dia, “afortunadament per a ella”, l’acomiaden. En aquell moment, es diu a si mateixa “tant de bo no hagi de tornar mai a treballar en una feina similar. És el pitjor que em podia tocar per guanyar-me la vida”.

Al poc temps, es torna a presentar a una altra feina que tampoc la fa feliç, enfrontant-se amb el destí en aquells aspectes que no sap com resoldre. Una vegada i una altra, l’Alicia torna a trobar-se amb el mateix problema de difícil solució. Una aigua que ella no volia beure…

Continua la lectura de Desmuntant refranys: No diguis mai d’aquesta aigua no en beuré

Cap home honest s’ha fet ric en un moment

En una ocasió, al Guillem li ofereixen un negoci interessant, innovador i segur. Si l’accepta, podria arribar a multiplicar els seus ingressos de forma exponencial i èticament. Tanmateix, quelcom dins seu es rebel·la i ho deixa passar

Anys més tard, en veure un company seu que sí va acceptar aquell negoci, pensa: “Ell haurà guanyat molts diners, però jo tinc la consciència ben tranquil·la”. La vella creença que afirma que riquesa, honradesa i espiritualitat no són compatibles, havia començat a funcionar.

A un grup d’empresaris que acudia a un dels meus cursos d’Empresa i Espiritualitat, els vaig convidar a presentar-se definint quina era la seva feina i responent a la següent pregunta: els diners, són importants?

Continua la lectura de Cap home honest s’ha fet ric en un moment

No demanis feina, ofereix solucions!

Quantes vegades haurem escoltat que no hem d’esperar a què les coses passin, sinó fer que passin? En l’àmbit laboral, sovint creiem que és suficient en enviar un currículum per obtenir una feina. Tanmateix, res està més lluny de la realitat, especialment ara, en aquests moments de canvis socials tan intensos.

Continua la lectura de No demanis feina, ofereix solucions!

L’islam i la lluita contra l’infidel: lliçons d’amor

En aquest mateix instant, molts països es troben assenyalats per l’odi de la islamofòbia. Els atemptats en nom de l’islam ens poden confondre i fer-nos creure que l’islam és una religió d’odi. Però l’islam té lliçons importants que donar-nos. Entre elles, la de la lluita contra l’infidel: la gihad. Som capaços d’acollir-la amorosament en el nostre interior?

Continua la lectura de L’islam i la lluita contra l’infidel: lliçons d’amor