08. Per què no faig el que vull?

………..

En moltes àrees de la nostra vida no fem el que volem.

Per exemple, en tenir una filla o un fill volem cuidar-lo i respectar-lo sempre, donar-li un suport incondicional… i, tanmateix, acabem renyant-lo, castigant-lo, cridant-lo… i després ens culpem! Per què no he pogut fer el que volia? Què m’ho ha impedit?

O, per posar un altre exemple, declarem el nostre amor a una persona i anem a viure amb ella amb la clara intenció de ser feliços. Però, a vegades, ens cridem, ens enfadem, ens traïm, ens fem xantatge emocional… per què no puc fer el que vull fer?

O, finalment, per posar un últim exemple: per què no puc sostenir al treball laboral l’alegria i les ganes del primer dia? Per què no puc evitar que un company o una companya em caigui malament? Què m’impedeix actuar com vull?

Al PodCast d’aquesta setmana parlem d’aquest tema, parlem del personatge o ego que ens posseeix i donem algunes pistes per anar més enllà dels seus límits i viure, finalment, lliures.

………..

SUBSCRIU-TE AL MEU PODCAST

           

O còpia aquesta direcció en la teva aplicació RSS preferida:

https://bloc.danielgabarro.cat/feed/podcast

………..

GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ!

Moltes gràcies per acompanyar-me en aquest capítol. Si t’ha agradat, si us plau, comparteix en les teves xarxes socials utilitzant els botons que tens a continuació.

Si a més vols proposar un tema perquè el tracti en un episodi futur, escriu-me en els comentaris del final d’aquesta pàgina, o contacta amb mi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.